Xenoblade Chronicles 3

  • Ontwikkelaar Monolith Soft
  • Eerste releasedatum 29 juli 2022
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre JRPG
  • Gameliner score

Drie van die: Redenen waarom XC3 Expansion Pass Wave 2 de moeite waard is

Als je geen genoeg kunt krijgen van Xenoblade Chronicles 3, dan heb je natuurlijk de Expansion Pass ook in huis gehaald. De eerste wave van de Expansion Pass gaf je wat nuttige voorwerpen om je avontuur goed te laten verlopen en wat leuke nieuwe kleuren voor je outfits, maar dat is natuurlijk niet zo spannend. Twijfel je er dus over of de Expansion Pass de moeite waard is, of moet je zelfs nog aan je Xenoblade Chronicles 3-avontuur beginnen, dan heb ik hier drie steengoeie redenen voor je om de Expansion Pass in huis te halen. Wave 2 van de Xenoblade Chronicles 3 Expansion Pass brengt namelijk heel wat leuke dingetjes naar de game die je niet wilt missen!

Uitdagingen voor pro's

De eerste toevoeging die de Expansion Pass Wave 2 met zich meebrengt, zijn de Challenge Battles. Dit zijn speciale uitdagingen die behoorlijk pittig kunnen zijn. Als je de Expansion Pass hebt aangeschaft en de content hebt gedownload, kun je een speciale quest volgen in Llyn Nyddwr. Als je deze quest hebt voltooid, kun je de Challenge Battles gaan doen. Deze speciale gevechten kunnen erg lastig zijn. Je moet voor elk gevecht meerdere waves aan vijanden binnen een bepaalde tijd zien te verslaan. Daarnaast hebben sommige Challenge Battles ook nog restricties, zoals een maximaal level dat je party-leden mogen zijn, of een bepaalde Class die iedereen moet hebben. De verschillende gevechten zijn een leuke uitdaging voor eenieder die klaar is met de game en zichzelf graag wil uitdagen, maar ook om bepaalde zeldzame materialen en voorwerpen te verkrijgen. Je kunt zelfs speciale outfits vrijspelen met het doen van Challenge Battles.

Xenoblade Chronicles 3 Expansion Pass Wave 22

Is het hier warm, of ligt het aan mij?

De tweede toevoeging aan Xenoblade Chronicles 3 middels Expansion Pass Wave 2, zijn wel hele speciale outfits voor de speelbare personages. in het vorige stuk vertelde ik al dat je speciale outfits kunt vrijspelen door het doen van Challenge Battles. Deze speciale outfits zijn namelijk zwemkleding. In elke Xenoblade Chronicles-game kun je je personages hullen in zwembroeken en badpakken en in Xenoblade Chronicles 3 is dat niet anders. Elk personage heeft twee verschillende strandoutfits die je kunt vrijspelen. Een in een normale kleur en een in een alternatief kleurenschema. Dat zijn dus heel wat zwembroeken en badpakken om te verzamelen! Het blijft een JRPG, hè.

Xenoblade Chronicles 3 Expansion Pass Wave 21

Wie is deze robot?

De derde en laatste toevoeging die Expansion Pass Wave 2 aan Xenoblade Chronicles 3 toevoegt, is Ino. Ino is een nieuwe Defender Class Hero die je aan je roster kunt toevoegen. Zij is een robot, of een Artificial Blade, die is ontwikkeld door de Great Nopon Oosoo. Doordat ze door een Nopon is ontwikkeld, praat ze ook als een Nopon. Nadat je Ino hebt gerekruteerd, kiest ze Noah uit als haar Driver. Ino heeft een speciale mechanic die Inoswap wordt genoemd. Hiermee kan Ino HD Ether Cylinders+ gebruiken om nieuwe Arts te leren en deze te verbeteren. Ino doet daarom een beetje denken aan Poppi uit Xenoblade Chronicles 2.

Xenoblade Chronicles 3 Expansion Pass Wave 2

Nou, als alleen die zwempakken niet genoeg reden zijn om de Expansion Pass van Xenoblade Chronicles 3 aan te schaffen, dan weet ik het ook niet meer. Er zijn dus genoeg leuke dingen die Wave 2 aan de game toevoegt. Ben je echter zelfs door de zwemkleding niet overtuigd? Dan kun je wellicht nog wachten tot Wave 3 die volgend jaar uitkomt.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?