Trailer: Xenoblade Chronicles 3: Future Redeemed onthuld

Geplaatst:

De vierde en tevens laatste DLC van de uitbreidingspas voor Xenoblade Chronicles 3 is onthuld. Maak je klaar om een nieuw verhaal te ontdekken met de terugkeer van populaire personages in Future Redeemed!

Xenoblade Chronicles 3: Future Redeemed voegt een nieuwe scenario toe die alle drie de delen van de Xenoblade-reeks met elkaar verbindt. Iconische personages keren volwassen terug, zoals Shulk, Rex en andere geliefde figuren. Daarnaast voegt de DLC een nieuw combatsysteem toe, genaamd Unity Combo, waarbij twee personages samen als één aanvallen. Het lijkt erop dat Xenoblade Chronicles 3 groots gaat afsluiten met de Future Redeemed uitbreiding. Als kers op de kaart worden er nieuwe amiibo's uitgebracht. Op vrijdag 21 juli verschijnt het Pyra/Mythra amiibo-dubbelpakket.

Check hier onze review van Xenoblade Chronicles 3.

Xenoblade Chronicles 3 is nu beschikbaar voor de Nintendo Switch. Xenoblade Chronicles 3: Future Redeemed verschijnt op 26 april en is inbegrepen in de Xenoblade Chronicles 3-uitbreidingspas.

Bron: Nintendo
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Xenoblade Chronicles 3

Series

Xenoblade

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasewindow

29 juli 2022

Ontwikkelaar

Monolith Soft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord