Trailer: Xenoblade Chronicles 3 Expansion Pass - Volume 3 komt eraan

Geplaatst:

Xenoblade Chronicles 3 was één van de meest bejubelde games die Nintendo in 2022 uitbracht. De volgende lading aan DLC komt eraan en tijdens de Nintendo Direct leerden we meer over de aankomende uitbreiding.

In de Xenoblade Chronicles 3 Expansion Pass - Volume 3 maken we kennis met Masha. Zij is de nieuwe speelbare heldin in Xenoblade Chronicles 3. Volume 3 introduceert ook een nieuwe gamemodi: de Challenge Battle modus. In deze rogue-like geïnspireerde gamemodus kunnen spelers aan de slag met nieuwe uitdagingen. Nieuwe kostuums wachten als beloning op de spelers die deze uitdagingen voltooien. De trailer laat ook iets zien van Volume 4.

Lees hier onze review van Xenoblade Chronicles 3. Lees hier alles wat je moeten weten over Xenoblade Chronicles 3.

Xenoblade Chronicles 3 is nu beschikbaar voor de Nintendo Switch. De Xenoblade Chronicles 3 Expansion Pass - Volume 3 verschijnt op 15 februari.

Bron: Nintendo Direct
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Xenoblade Chronicles 3

Series

Xenoblade

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasewindow

29 juli 2022

Ontwikkelaar

Monolith Soft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord