Super Smash Bros. Ultimate

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 7 december 2018
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Fighting
  • Gameliner score

Drie van die: Strijders die we graag als DLC zien in Super Smash Bros. Ultimate

De laatste Nintendo Direct omtrent Super Smash Bros. Ultimate is achter de rug en al de fighters zijn bekend. Althans, degene die in de basis game zitten. Er is namelijk ook bekendgemaakt dat we in de loop van twee jaar tijd vijf nieuwe strijders als DLC mogen verwachten. Sakurai heeft daarnaast kort geleden laten weten dat de DLC-strijders al bepaald zijn en het dus geen zin heeft om suggesties in te sturen. Bij deze richt ik mij dan ook even tot Sakurai. Onderstaande drie fighters zijn geen suggestie, maar puur een verwachting en misschien ook een beetje hoop!

Geno joins the battle

Kennen we deze blauw geklede pop nog uit Super Mario RPG: Legend of the Seven Stars? Geno is een personage waar al een lange tijd door de Smash-fans om wordt gevraagd en ook eentje die bijna in de game verscheen! Sakurai heeft namelijk in een interview toegegeven dat hij Geno graag had gezien in Super Smash Bros. Brawl en in Super Smash Bros. 4, maar dat het in beide gevallen het eindproduct niet heeft behaald. Daarnaast zijn King K. Rool, Ridley en Geno de meest gevraagde fighters ooit. Het klinkt naar mijn idee alleen maar logischer om de game na release nog eens een extra boost te geven door Geno als DLC toe te voegen. Ik ben er vrijwel zeker van!

onbekend

Sora joins the battle

Volgend jaar komt het langverwachte vervolg op Kingdom Hearts II, een game die met zijn heerlijke mix van Final Fantasy in combinatie met Disney personages en werelden een groot succes was en ook nog steeds is! Het hoofdpersonage Sora is niet vaak op een Nintendo systeem komen kijken, maar hij lijkt zich prima te schikken voor een rol als fighter in Super Smash Bros.. Niet alleen de fans lijken het personage graag te zien, maar zelfs de co-creator van de Kingdom Hearts-serie, Shinji Hashimoto, heeft laten weten dat hij er voor open staat. Misschien staat er een aankondiging op de agenda die samenhangt met de release van Kingdom Hearts III, al lijkt januari wel snel voor een bekendmaking van de tweede DLC...

onbekend

Crash joins the battle

Zie dit als een gewaagde gok of een hebberige fan, maar hoe dope zou het zijn als Crash Bandicoot in Smash zou verschijnen! Met Sega's Sonic, Nintendo's Mario en toen nog Sony's Crash zouden dan al de drie culthelden van de jaren '90 in de game zitten. Nu de Crash Bandicoot N. Sane Trilogy ook naar de Nintendo Switch is gebracht, liggen de kansen net even wat hoger, maar toch zou het mij verbazen als Crash naar Smash zou komen. De namen rijmen van beide partijen rijmen in ieder geval wel lekker !

onbekend

De lijst had ik makkelijk kunnen uitbreiden, maar helaas is de rubriek tot "Drie van die" benoemd. Ik moet mijn fantasie maar laten voor wat het is en al het vertrouwen hebben in Sakurai en het team. Ondanks dat ben ik toch erg benieuwd welke fighters jullie verwachten of graag zien verschijnen als DLC in Super Smash Bros. Ultimate.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?