Gameliner Awards: Evelien met It Takes Two

Geplaatst:

Als ik aan het eind van het jaar de balans op maak voor de games die ik heb gespeeld, zal ik veel mensen teleurstellen. Ik heb voornamelijk League of Legends gespeeld en De Sims 4, natuurlijk. Ik heb ook weer wat oude favorieten opnieuw ontdekt. Zo heeft Planet Zoo weer flink wat extra uurtjes op de teller staan dit jaar. Maar daarnaast was er ook genoeg tijd voor andere games en ik heb ontzettend genoten van al het moois dat er dit jaar voorbij kwam. Zeker als het gaat om een aantal onverwachte pareltjes. Zo stond een game als Ruined King: A League of Legends Story eigenlijk niet op mijn radar, schandalig als League fanaat, maar toch is dit één van mijn favoriete games van het jaar geworden. Andere favorieten dit jaar zijn games als Marvel’s Guardians of the Galaxy en Little Nightmares. Die laatste stond overigens al een tijdje op mijn lijst, dus ik was erg blij dat ik er eindelijk aan toe kwam. Maar het zorgde er ook gelijk voor dat mijn backlog een nieuwe game op het lijstje kreeg, namelijk Little Nightmares II. Ook ben ik eindelijk toegekomen aan GRIS en Spider-man, twee games waar ik al erg lang naar uitkeek. Maar dit jaar was het ook weer het geval dat ik niet zoveel tijd had als ik zou willen, dus helaas kan ik deze games nog niet afvinken. Dit geldt ook voor Kena: Bridge of Spirits. Ik was zo blij toen ik deze game eindelijk in handen kreeg. Deze game sprak mij al vanaf het begin aan en zoals verwacht zat ik vrijwel continue met een grote glimlach op mijn gezicht te spelen. Maar helaas heb ik nog geen tijd gehad om deze game uit te spelen.

Een game waar ik gelukkig wel de tijd voor had en die er ook voor mij met kop en schouders bovenuit stak, is It Takes Two. Ik had deze game al een tijdje op mijn radar, maar kwam er steeds niet aan toe om de game te spelen. Maar gelukkig ben ik een avondje met mijn vriend ervoor gaan zitten. En daar heb ik geen seconde spijt van gehad. De gameplay, het verhaal en de humor. Alles klopt gewoon. De relatie tussen Cody en May is erg interessant, en ik heb me ontzettend vermaakt tijdens het ontdekken van hun verhaal. Het ene moment lag ik dubbel van de lach en het volgende moment brak mijn hart voor de arme Rose. En ik vond het zeker niet erg om als May mijn vriend met de hamer de grond in te meppen of lekker een lift te krijgen in de sneeuw. Daarnaast heb ik ontzettend genoten van de verschillende hulpmiddelen die je in handen krijgt. De hamer noemde ik al, maar ook het lucifergeweer en de tijdmachine waren erg leuk om te gebruiken. En een fidget spinner als hoverboard? Wat mij vooral erg enthousiast maakte, is het feit dat alles klopt met elkaar. Dat is natuurlijk te verwachten van een game als deze, maar het is zo fijn om te ervaren. De wapens en andere hulpmiddelen die Cody en May in handen krijgen, werken goed samen. Tegelijkertijd zijn ze uniek en passen ze perfect bij het personage. Tuurlijk, deze game is zeker niet perfect. Er zitten hier en daar wat kleine glitches en niet elk level is even leuk. Maar alles bij elkaar is het een geweldige game en een leuke manier om samen te spelen. Weer eens wat anders dan het vechten in League of Legends.

De Gameliner Awards zijn in volle gang! Elke redacteur deelt zijn/haar uniek verhaal over hoe ze dit gamejaar beleefd hebben, maar we zijn ook benieuwd naar jouw mening! Hoe zag jouw gamejaar eruit? Laat het ons weten in de comments. Om het jaar mooi af te sluiten, geven we een berg aan prijzen weg. Klik hier om niks van de Gameliner Awards te missen!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot It Takes Two

Series

-

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

26 maart 2021

Ontwikkelaar

Hazelight

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord