Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Gameliner Awards: Stem op jouw favoriete game van 2010!

Dit jaar was een druk jaar in gameland. Vele games zijn de revue gepasseerd, soms slechte, maar ook heel veel goede. Het uur van de waarheid is echter aangebroken: Welke games zijn de beste van 2010? We gaan nu eens kijken welke game jullie, de bezoekers, het beste vinden! Stem en maak kans op geweldige prijzen.

De stemmenbussen zijn gesloten! Je kunt niet meer stemmen

Jullie mogen je favoriete game per categorie insturen. Daarmee maak je kans op dikke games en goodies. Wij hebben vijf games genomineerd in negen verschillende categorieën, waaruit jullie je favoriete game van 2010 kunnen bepalen. Deze zullen wij in de komende 2 weken bekend maken. Op 2 januari 2011 maken we de winnende games bekend.

Categorieën

Actie & Avonturen
Familie, Fun & Puzzel
Fighting
Muziek
Racing
RPG
Shooter
Simulatie & Strategie
Sport
Let op: elke dag worden er weer nieuwe nominaties bekendgemaakt uit bovenstaande categorieën

Er zijn heel veel toffe games uitgekomen dit jaar, waardoor we niet alle games hebben kunnen nomineren. Dus mocht je het niet eens zijn met onze nominaties, laat dit dan onderaan de verschillende categorieën weten. Onderbouw het. Wie weet win je nog steeds een toffe prijs! Als je op ons forum reageert in de categorieën dan maak je kans op extra prijzen die we onder degene die gereageerd hebben gaan verloten na het sluiten van de stembussen. De winnaars worden op 2 januari 2011 bekend gemaakt.
Dus laat je stem horen en maak kans op al deze prachtige prijzen!

Moge de beste games en gamers winnen!

De Gameliner Awards 2010 wordt mede mogelijk gemaakt door:

Nintendo
Sony
Square Enix
Namco Bandai
Iceberg Interactive
Activision Blizzard
Konami
Codemasters
Electronic Arts
2K
Ubisoft

Reglement:

Om deel te kunnen nemen aan de Gameliner Awards 2010 moet je favorieten game uit een categorie insturen. Deze game moet je kiezen uit de door de Gameliner-redactie genomineerde titels in deze categorie.
Stuur je favoriete game naar prijsvraag@gameliner.nl onder vermelding van je naam, gebruikersnaam, adresgegevens, je leeftijd en welke consoles je bezit.

Je kunt je favoriete games insturen tot en met 30 december 2010.
Uit de deelnemers zullen wij per genoemde categorie een winnaar trekken.

Verder zijn onze Algemene Actievoorwaarden van kracht.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?