Recap: Pokémon Presents 26 februari

26 februari 2021 stond al enige tijd rood omcirkeld in de agenda van iedereen die iets met Pokémon heeft. Het is namelijk op een dag na 25 jaar geleden dat Pokémon Red en Blue uitkwamen. Hoe kun je dat beter vieren dan met een presentatie waarin je nieuwe Pokémon-games aankondigt, moeten ze bij The Pokémon Company hebben gedacht. Vandaag werden we getrakteerd om nieuwe infromatie uit de wereld van Pokémon en wij hebben alle onthullingen even voor je op een rijtje gezet!

onbekend

New Pokémon Snap

Zoals verwacht werd New Pokémon Snap als één van de games behandeld tijdens de Pokémon Presents-presentatie. Terwijl we al aan het aftellen zijn naar de releasdatum van New Pokémon Snap werden we voorzien van nieuwe Pokémon Snap gameplaybeelden en details over de game. De kleurrijke trailer die we kregen voorgeschoteld liet ons onder meer kennis maken met een aantal personages uit de game en de nieuwe alumina orbs die Pokémon doen oplichten. Daarnaast is ook te zien door wat voor gebieden we ons in de Lental regio kunnen gaan begeven zodra we eind april de camera ter hand mogen nemen. Op 30 april verschijnt New Pokémon Snap in de schappen.

Pokémon Brilliant Diamond en Pokémon Shining Pearl

Al geruime tijd ging het gerucht dat er Pokémon Diamond en Pearl remakes zouden worden onthuld. Dat is tijdens de meest recente Pokémon Presents dan ook gebeurd. Opvallend is dat de games worden ontwikkeld door ILCA. Deze ontwikkelaar is verantwoordelijk voor het creëren van Pokémon Home. Zij hebben verder geen ervaring met het maken van een echte Pokémon RPG. Daarnaast valt op dat de art-style van de game niet in lijn is met de games zoals we ze vandaag de dag kennen, bijvoorbeeld van Pokémon Sword en Shield. Tijdens gevechten komt het wel overeen, maar daarbuiten is er gekozen voor een heel andere stijl. De onthullingstrailer van Brilliant Diamond en Shining Pearl neemt ons mee langs plekken die we kennen uit de originele games. Beide games verschijnen ergens later dit jaar.

Pokémon Legends Arceus

Waarschijnlijk de grootste verrassing tijdens Pokémon Presents is de aankondiging van een compleet nieuwe Pokémon-game. Eentje dat zich meer richt op de beginperiode van Pokémon. Pokémon Legends Arceus speelt zich namelijk af ten tijde van de eerste Pokédex in de Sinnoh regio. Anders dan we kennen van de reguliere Pokémon-games lijkt deze nieuwste game geen turn-based gevechten te kennen. Het heeft ook ergens veel weg van The Legend of Zelda: Breath of the Wild. In de grote open wereld lopen de Pokémon los rond en dat is ook waar de gevechten plaatsvinden. Anders dan de eerdergenoemde remakes bevat Pokémon Legends Arceus dus een compleet nieuw verhaal. De game wordt ergens in 2022 verwacht.

En daarmee kwam de Pokémon presentatie alweer ten einde. Ben je op zoek naar meer informatie, dan kun je die vinden in originele nieuwsberichten. De klikbare linkjes in de tekst hierboven verwijzen daarnaar. Wat vind jij van de aankondigingen?

BRON Pokémon

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?