Pokémon Brilliant Diamond

  • Ontwikkelaar ILCA
  • Eerste releasedatum 19 november 2021
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre JRPG
  • Gameliner score

Trailer: Pokémon Brilliant Diamond en Shining Pearl onthuld

Pokémon Brilliant Diamond en Shining Pearl zijn officieel onthuld. De vierde generatie Pokémon-remakes werden tijdens de laatste Pokémon Presents-presentatie aangekondigd.

Er gingen al een lange tijd geruchten rond dat er Pokémon Diamond en Pearl-remakes in ontwikkeling waren en binnenkort onthuld gingen worden. Nu werden ze vandaag tijdens de Pokémon Presents officieel aangekondigd. De game wordt ontwikkeld door ILCA, het bedrijf dat verantwoordelijk is voor de dienst Pokémon Home. In Pokémon Brilliant Diamond en Shining Pearl keren spelers na vijftien jaar terug naar de Sinnoh regio. De trailer uit de presentatie is hieronder te bekijken.

Pokémon Brilliant Diamond en Shining Pearl moeten eind 2021 gaan uitkomen op de Nintendo Switch. Een exacte releasedatum is nog niet bekend.

BRON YouTube

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?