Check hier alle PlayStation Showcase 2023 content

Pokémon Legends: Arceus

  • Ontwikkelaar Game Freak
  • Eerste releasedatum 28 januari 2022
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Open-World , JRPG
  • Gameliner score

Trailer: Pokémon Legends Arceus in de maak

Tijdens de Pokémon Presents-presentatie verschenen de verwachte aankondigingen zoals de Pokémon Diamond en Pearl remakes, maar werd ook een compleet nieuwe game onthuld; Pokémon Legends Arceus.

In het begin van de presentatie werden we even meegenomen door de geschiedenis van Pokémon en was te zien op hoeveel verschillende manieren Pokémon is uitgebracht. Zo kennen we naast de reguliere games natuurlijk ook de films, series en spin-offs. Toch wordt er met Pokémon Legends Arceus een nieuwe weg ingeslagen. De game speelt zich af in het historische Sinnoh, waarbij net de eerste pokédex in gebruik is genomen. Voor deze game wordt er afgestapt van de standaard turn-based battles en begeef je je in een open wereld waarin je - bijna vanzelfsprekend - Pokémon moet zien te vangen.

Pokémon Legends Arceus moet ergens in het begin van 2022 gaan verschijnen.

BRON Pokémon

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?