Pokémon Legends: Arceus

  • Ontwikkelaar Game Freak
  • Eerste releasedatum 28 januari 2022
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Open-World , JRPG
  • Gameliner score

Pokémon TCG Astral Radiance voegt Legends Arceus toe

De volgende uitbreiding van de Pokémon Trading Card Game Sword & Shield is bekendgemaakt. De nieuwe kaartenset Astral Radiance is een aangename verrassing voor Pokémon Legends Arceus-fans.

De aanwinst voor de Pokémon Trading Card Game Sword & Shield voegt voor het eerst Pokémon van Pokémon Legends Arceus toe. Het gaat hierbij onder andere om een Hisuiaanse Typhlosion, Decidueye en Samurott. Deze Pokémon krijgen ook een V- en VSTAR-variant. De origin versies van Dialga en Palkia worden ook meegeleverd in Astral Radiance. Pokémon Trading Card Game baseert de naam op de huidige Pokémon generatie. Aangezien Pokémon Legends Arceus geen nieuwe generatie geïntroduceerd heeft, vallen deze kaarten onder Pokémon Sword & Shield. Wanneer de onlangs aangekondigde Pokémon Scarlet en Pokémon Violet uitgegeven worden, brengt dit een nieuwe generatie Pokémon TCG kaarten met zich mee. Deze nieuwe set kunnen fans in 2023 verwachten.

Al een beetje enthousiast over de lancering van deze nieuwe kaartenset? Pokémon TCG Astral Radiance wordt op 27 mei wereldwijd gelanceerd. Nog steeds bezig met Pokémon Sword & Shield? Check dan nu onze Legendary guide van Pokémon Sword & Shield!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?