Pokémon Legends: Arceus

  • Ontwikkelaar Game Freak
  • Eerste releasedatum 28 januari 2022
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Open-World , JRPG
  • Gameliner score

Switch meer dan honderd miljoen keer verkocht

De Nintendo Switch is wereldwijd meer dan honderd miljoen keer verkocht. Dat maakte de Japanse game gigant onlangs bekend in een winstrapport.

Na elk kwartaal maakt Nintendo bekend hoeveel Switches en games er verkocht zijn. De hybride console is tot 31 maart 2022 107,65 miljoen keer over de toonbank gegaan. Dat is natuurlijk een mooie mijlpaal voor de Japanse game gigant. Qua games op de Nintendo Switch blijft Mario Kart 8 Deluxe bovenaan staan met meest verkochte eenheden, maar de onlangs uitgekomen Pokémon Legends Arceus doet het ook goed. De laatste Pokémon-game heeft in de eerste maand na release namelijk al 12,64 miljoen eenheden verkocht.

Pokémon Legends Arceus is nu beschikbaar op de Nintendo Switch.

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?