Switch meer dan honderd miljoen keer verkocht

Geplaatst:

De Nintendo Switch is wereldwijd meer dan honderd miljoen keer verkocht. Dat maakte de Japanse game gigant onlangs bekend in een winstrapport.

Na elk kwartaal maakt Nintendo bekend hoeveel Switches en games er verkocht zijn. De hybride console is tot 31 maart 2022 107,65 miljoen keer over de toonbank gegaan. Dat is natuurlijk een mooie mijlpaal voor de Japanse game gigant. Qua games op de Nintendo Switch blijft Mario Kart 8 Deluxe bovenaan staan met meest verkochte eenheden, maar de onlangs uitgekomen Pokémon Legends Arceus doet het ook goed. De laatste Pokémon-game heeft in de eerste maand na release namelijk al 12,64 miljoen eenheden verkocht.

Pokémon Legends Arceus is nu beschikbaar op de Nintendo Switch.

Bron: Nintendo

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Pokémon Legends: Arceus

Series

Pokémon

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasewindow

28 januari 2022

Ontwikkelaar

Game Freak

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord