Trailer: Gratis update voor Pokémon Legends Arceus onthuld

Geplaatst:
Aangepast: 27 februari 2022 16:31

Later vandaag gaat de eerste gratis update van Pokémon Legends Arceus live. Dit werd eerder vandaag aangekondigd tijdens de Pokémon Presents showcase.

Het is vandaag Pokémon Day en dus konden we genieten van een nieuwe Pokémon Presents, die onlangs al werd aangekondigd door Nintendo. De nieuwe open world Pokémon-game, die veel lovende recensies heeft ontvangen en na een week al 6,5 miljoen keer was verkocht, krijgt vandaag de eerste update. Deze update is volledig gratis voor iedereen die de game bezit. De update, die de naam 'Daybreak' heeft gekregen, voegt verschillende nieuwe functionaliteiten toe aan Pokémon Legends: Arceus. Zo kun je bijvoorbeeld met meerdere Pokémon tegelijk vechten en heb je de kans om groepen Elf-Pokémon tegen te komen in het wild. Daarnaast is er nog een leuk extraatje te verkrijgen. Door de code: ARCEUSADVENTURE in te voeren in de game ontvang je dertig ultra balls, dertig gigaton balls en dertig feather balls.

De gratis update voor Pokémon Legends Arceus gaat later vandaag live.

Bron: Pokémon Presents

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Pokémon Legends: Arceus

Series

Pokémon

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasewindow

28 januari 2022

Ontwikkelaar

Game Freak

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord