Releases: DOA 6, DMC 5, The Division 2 en Sekiro: Shadow Die Twice - maart 2019

Geplaatst: 1 maart 2019 18:00
-

En toen zaten we alweer in de maand maart. Wat gaat de tijd toch snel, maar dat betekent ook dat er weer een hoop nieuwe releases op ons staan te wachten. Maart is standaard een drukke maand en dat is ook dit jaar niet anders. Deze maand verschijnen er weer een hoop grote titels te beginnen met de vechtgame Dead or Alive 6. In Devil May Cry 5 komen Dante en Nero weer een hoop demonen tegen en de mysterieuze V. Voor het betere schietwerk zit je goed met de online shooter Tom Clancy's The Division 2 terwijl fans van From Software aan de slag kunnen als ninja in Sekiro: Shadows Die Twice. In ieder geval voor ieder wat wils dus.

De maand februari begon met de uitstekende tweede episode van Life is Strange 2. Patrick gaf terecht een zeer mooie score aan Kingdom Hearts III, terwijl Peter ons liet weten dat Crackdown 3 helaas een beetje tegenviel. In februari konden we ook aan de slag met twee totaal verschillende post-apocalyptische games: Metro Exodus en Far Cry New Dawn. Februari was daarnaast de maand dat Apex Legends werd uitgebracht door Electronic Arts en deze game heeft de aanval op Fortnite ingezet.

Dead or Alive 6 - 1 maart

Verkrijgbaar voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Fans van vechtgames zitten goed in 2019. Na het recente Jump Force en het binnenkort te verschijnen Mortal Kombat 11 is het nu de beurt aan Dead or Alive 6 om zijn vechtkunsten te vertonen. De game zit natuurlijk weer boordevol vechtersbazen, waaronder een aantal schaars geklede dames. De serie staat bekend om zijn waanzinnige graphics en gebalanceerde gameplay, wat ook bij Dead or Alive 6 weer goed lijkt te zitten.

Devil May Cry 5 - 8 maart

Verkrijgbaar voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Dante en Nero zijn terug in Devil May Cry 5! De game speelt zich een aantal jaren na de gebeurtenissen van deel vier af. Nero heeft zijn eigen bureau voor demonenjacht opgericht en Dante werkt vanuit het Devil May Cry-kantoor. Die laatste krijgt bezoek van een man, die bekend staat onder de mysterieuze naam V. Dante gaat voor hem aan de slag om wereldwijde demonenaanvallen te onderzoeken terwijl Nero de gemaskerde man die zijn Devil Bringer-arm heeft gestolen opspoort. Dat belooft in ieder geval weer de nodige brute gevechten tegen demonen en ander gespuis.

Tom Clancy's The Division 2 - 15 maart

Verkrijgbaar voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

In 2016 verscheen Tom Clancy's The Division. Een goede team-based online shooter die zich afspeelde in een verwoeste stad. De game loste misschien niet al zijn beloftes in, maar was zeer populair. Nu zijn we drie jaar verder en kunnen we aan de slag met het tweede deel. Tom Clancy's The Division 2 speelt zich zeven maanden na het origineel af in Washington D.C. Een burgeroorlog tussen overlevenden en bendes zorgt voor een hele hoop chaos. Hiertussen sta jij met je team, terwijl er ook nog teams van andere spelers op de loer liggen. Dat worden dus weer een hoop tactische vuurgevechten.

Sekiro: Shadows Die Twice - 22 maart

Verkrijgbaar voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Altijd al een ninja willen zijn? Dat kan nu met Sekiro: Shadows Die Twice. Deze nieuwste titel van ontwikkelaar From Software lijkt minder op de Soul-games, maar is een action-adventure game. Spelers kruipen in de huid van een ninja-huurling, die voor dood wordt achtergelaten nadat zijn meester is ontvoerd. Een mysterieuze figuur red hem en bevestigt een multi-functionele prothese waar eerst zijn arm zat. Met zijn nieuwe naam, Sekiro, en bewapend met een Katana en nieuwe arm zint hij op wraak.

Verder nog

Welke andere releases kun je in maart allemaal verwachten? Hieronder een releaseschema.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord