Apex Legends

  • Ontwikkelaar Respawn Entertainment
  • Eerste releasedatum 5 februari 2019
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre First-Person Shooter , Battle Royale
  • Gameliner score

Apex Legends groeit harder dan Fortnite

Het ziet ernaar uit dat Apex Legends een serieuze speler wordt in Battle Royale-land. De game is nog maar net een paar dagen uit, maar groeit harder dan Fortnite.

Fortnite is natuurlijk immens populair, maar de de gratis Battle Royale-game heeft er nu toch een serieuze concurrent bij gekregen. Apex Legends, de Battle Royale spin-off van de shooter Titanfall, doet het namelijk ontzettend goed. Vince Zampalla, directeur van Respawn Entertainment, maakte het goede nieuws onlangs bekend in een blogbericht. De gratis game is pas drie dagen geleden uitgekomen, maar heeft in die tijd al meer dan tien miljoen spelers vergaard, met een piek van een miljoen spelers die gelijktijdig aan het spelen waren. Over deze spelersaantallen heeft Fortnite twee weken gedaan.

onbekend

Apex Legends is momenteel gratis te spelen op pc, PlayStation 4 en Xbox One. Kan deze game het bekende Fortnite van zijn troon stoten, of valt Apex Legends net zo hard als het gegroeid is?

BRON EA

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?