Releases: Life is Strange 2: Episode 3, RAGE 2 en Total War: Three Kingdoms - mei 2019

Geplaatst: 1 mei 2019 18:00

Het is lente, het is mei en wederom komt een drukke gamemaand voorbij! Net als in april gaan we vrolijk verder en zijn er weer genoeg games in aantocht. Zo kunnen we eindelijk aan de slag met de derde episode van Life is Strange 2, die waarschijnlijk weer voor de nodige plottwists en moeilijke keuzen gaat zorgen. Mocht dit avontuur niet helemaal jouw pakkie aan zijn en houd je meer van het betere schietwerk dan is RAGE 2 natuurlijk een inkoppertje. Voor het betere denkwerk is de strategiegame Total War: Three Kingdoms misschien meer jouw ding. Daarnaast staan er nog genoeg andere games op de planning voor de maand mei.

Eerst blikken we nog even terug op de maand april waarin de nodige AAA-games verschenen. Zo begon Peter de maand met de bijzondere RPG Outward en ging hij daarna door met Final Fantasy XV: Episode Ardyn. Op de Nintendo Switch konden spelers aan de slag met Yoshi's Crafted World terwijl pc-bezitters de dictator konden spelen in Tropico 6. Daarnaast verscheen ook World of Warships: Legends voor de Xbox One, wat weer een prima game van Wargaming blijkt te zijn. De absolute topper van april was zonder twijfel Mortal Kombat 11, die van Rudy bijna de perfecte score kreeg.

Life is Strange 2: Episode 3 - Wastelands - 9 mei

Verkrijgbaar voor: pc, PlayStation 4 en Xbox One

Fans van Life is Strange 2 hebben even geduld moeten hebben op de derde episode, maar nu is het dan eindelijk zover. In Episode 3 Wastelands gaat het verhaal van broers Sean en Daniel Diaz verder. Spelers kunnen weer een emotioneel verhaal verwachten waarin de nodige keuzes moeten worden gemaakt. Uiteraard hebben deze keuzes weer invloed op het verloop van het verhaal en op hoe andere personages op jou reageren.

RAGE 2 - 14 mei

Verkrijgbaar voor: pc, PlayStation 4 en Xbox One

In 2011 brachten Bethesda en id Software de brute shooter RAGE uit. Nu zijn we maar liefst acht jaar verder en kunnen we met het vervolg aan de slag. Net als zijn voorganger biedt RAGE 2 weer keiharde over-the-top actie waarbij je heerlijk kunt experimenteren met de vele wapens en vijanden. De game bevat een grote open-wereld waarin Just Cause-ontwikkelaar Avalanche Software voor de gameplay van de voertuigen heeft gezorgd. Ben je dus op zoek naar het betere schietwerk, dan is RAGE 2 misschien wel wat voor jou.

Total War: Three Kingdoms - 23 mei

Verkrijgbaar voor pc

De Total War-serie is al jaren een begrip onder liefhebbers van strategiegames. Het nieuwste deel is Total War: Three Kingdoms dat deze maand verschijnt voor de pc. In de game nemen drie helden het op tegen de tiran Dong Zhuo, die onder de banier van de nietsvermoedende kindkeizer terreur zaait in China.

Verder nog

Welke andere releases kun je in mei allemaal verwachten? Hieronder een releaseschema van de maand mei:

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord