Voorspelling: Grand Theft Auto V

Geplaatst: 6 januari 2013 12:00
Aangepast: 1 januari 2018 00:00
-

Om te beginnen was 2012 voor mij een redelijk goed jaar qua games en hardware. Er zaten goede titels bij zoals Assassin's Creed III en Halo 4, maar ook werd ik blij verrast door games zoals Hitman: Absolution en Street Fighter X Tekken. Verder kwam de PlayStation Vita in 2012 uit. Met een klein arsenaal aan games heeft het apparaat mij op de één of andere manier toch weten te overtuigen. Maar laten we nou kijken naar 2013 en hopen dat dit jaar nog veel meer voor ons in petto heeft.

Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto V wordt voor mij echt de topper van het jaar 2013. Ik ben al jaren groot fan van de GTA-reeks en het ziet er naar uit dat deze game het weer helemaal wordt. De grote open wereld vol met geweldige voertuigen, die je met drie personages kan doorkruisen, ziet er erg vet uit, zowel in de trailer als in de screenshots. Ik krijg er steeds meer zin in en ik hoop dat deze game snel uit gaat komen.

BioShock Infinite

BioShock Infinite lijkt mij een heel vette game. In plaats van onder water speelt het zich af tussen de wolken, en dat geeft echt een heel gaaf effect. Het lijkt zelfs een beetje op een soort droomwereld waarin je vijanden te lijf gaat met zieke wapens. Dit alles ziet er ook nog eens prachtig uit qua graphics en de eerste minuten van de game bevatten een stijl waar je 'U' tegen zegt. De game komt in maart uit en zou weleens heel goed uit de verf kunnen komen.

Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist

Ik had gehoopt dat er in 2012 wel een Splinter Cell-game uit zou komen maar dit mocht niet zo zijn. Gelukkig mogen we nu al zeggen dat er in 2013 wel een aan zit te komen, namelijk Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist. Sam Fisher gaat op een avontuur waarin hij kamers vol mensen roekeloos neer zal knallen en zal hij sluipen door gangetjes om op een stille manier vijanden om te brengen. Deze stealth-game zal in maart uitkomen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Grand Theft Auto V

Ontwikkelaar:

Rockstar North

Uitgever:

Rockstar Games

Release:

17 september 2013

Beste game van 2013

Pc, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One

Lees meer