Check hier alle PlayStation Showcase 2023 content

Grand Theft Auto V

  • Ontwikkelaar Rockstar North
  • Eerste releasedatum 17 september 2013
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3 , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Actie , Open-World
  • Gameliner score

Voorspelling: Grand Theft Auto V

Om te beginnen was 2012 voor mij een redelijk goed jaar qua games en hardware. Er zaten goede titels bij zoals Assassin's Creed III en Halo 4, maar ook werd ik blij verrast door games zoals Hitman: Absolution en Street Fighter X Tekken. Verder kwam de PlayStation Vita in 2012 uit. Met een klein arsenaal aan games heeft het apparaat mij op de één of andere manier toch weten te overtuigen. Maar laten we nou kijken naar 2013 en hopen dat dit jaar nog veel meer voor ons in petto heeft.

Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto V wordt voor mij echt de topper van het jaar 2013. Ik ben al jaren groot fan van de GTA-reeks en het ziet er naar uit dat deze game het weer helemaal wordt. De grote open wereld vol met geweldige voertuigen, die je met drie personages kan doorkruisen, ziet er erg vet uit, zowel in de trailer als in de screenshots. Ik krijg er steeds meer zin in en ik hoop dat deze game snel uit gaat komen.

onbekend

BioShock Infinite

BioShock Infinite lijkt mij een heel vette game. In plaats van onder water speelt het zich af tussen de wolken, en dat geeft echt een heel gaaf effect. Het lijkt zelfs een beetje op een soort droomwereld waarin je vijanden te lijf gaat met zieke wapens. Dit alles ziet er ook nog eens prachtig uit qua graphics en de eerste minuten van de game bevatten een stijl waar je 'U' tegen zegt. De game komt in maart uit en zou weleens heel goed uit de verf kunnen komen.

onbekend

Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist

Ik had gehoopt dat er in 2012 wel een Splinter Cell-game uit zou komen maar dit mocht niet zo zijn. Gelukkig mogen we nu al zeggen dat er in 2013 wel een aan zit te komen, namelijk Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist. Sam Fisher gaat op een avontuur waarin hij kamers vol mensen roekeloos neer zal knallen en zal hij sluipen door gangetjes om op een stille manier vijanden om te brengen. Deze stealth-game zal in maart uitkomen.

onbekend

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?