Winacties: Decembermaand - Nieuwe prijzen #3

De hele maand december vieren we feest bij Gameliner. We geven niet alleen losse prijzen weg, maar ook een goedgevuld prijzenpakket. De eerste prijzen werden tijdens de livestream bekendgemaakt door de goedheiligman op Twitch, de tweede ronde van de prijzen werd een paar dagen later gepost en daar voegen we vandaag weer nieuwe prijzen aan toe. Wil je kans maken op deze prijzen lees dan hier wat je moet doen.

onbekend

Nieuwe prijzen - deel 2

De losse prijzen die je kunt winnen zijn:

De eerste prijzen voor het prijzenpakket zijn:

Laat ons weten in de comments voor welke prijzen je bent gegaan.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?