Call of Duty: Advanced Warfare

  • Ontwikkelaar Sledgehammer Games
  • Eerste releasedatum 4 november 2014
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3 , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Winacties: Win Call of Duty: Advanced Warfare

Zoals je in de review van Ruud al kon lezen, is het nieuwste deel in de Call of Duty-reeks een prettige verrassing. Call of Duty: Advanced Warfare breekt met de voorgaande delen in het feit dat ze een nieuwe tijdlijn inzetten, namelijk een in de nabije toekomst, waar je bent uitgerust met een Exo suit. De toekomstmuziek wordt verder aangevuld met conventionele wapens en hier en daar zelfs een laserwapen. Dit alles is toch in een herkenbare mal gegoten, waardoor de game voor Call of Duty-fans toch vertrouwd aanvoelt.

In samenwerking met Activision mogen we een exemplaar van Call of Duty: Advanced Warfare voor de PS3 weggeven.

onbekend

Om kans te maken op deze game, hoef je alleen maar hieronder jouw antwoord op de volgende vraag achter te laten:

Wat voor wapen uit de toekomst zou jij willen hebben?

Deze prijsvraag is afgelopen, je kunt niet meer meedoen.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?