Winacties: Win Call of Duty: Modern Warfare 2

Geplaatst: 11 december 2009 08:00
Aangepast: 3 februari 2019 18:45

Twee weken geleden plaatsten we een prijsvraag waarmee je Call of Duty: Modern Warfare 2 voor de PlayStation 3 met een Modern Warfare 2 keycord kon winnen. We vroegen je een filmpje op YouTube te plaatsen waarin je laat zien hoe jij je met allerlei huis-, tuin- en keukenartikelen bewapent wanneer er plotseling een oorlog uitbreekt. Nou hebben wij het vermoeden dat iedereen een Xbox 360 of Wii heeft, Modern Warfare 2 geen toffe game vindt of de game simpelweg al thuis heeft. Het aantal reacties dat we ontvingen was namelijk bedroevend.

Wellicht heb je de prijsvraag helemaal niet gezien of was je te lui of miste je de apparatuur om een filmpje te maken. Daarom verlengen we de prijsvraag, maar dan wel in aangepaste vorm:

Laat ons zien hoe jij jezelf in tijden van oorlog bewapent met de middelen die je hebt en maak hier een foto of filmpje van.

Een simpel kiekje met je mobiele telefoon is dus al genoeg om mee toe doen met deze prijsvraag. Mochten er echter nog Spielbergs en Camerons onder ons bezig zijn met een filmpje, stuur dan gerust nog je potentiële Oscarproductie in. Hoe meer moeite jij in je creatie stopt, des te groter natuurlijk de kans dat jij wint.

Stuur je foto of het linkje naar je filmpje voor 18 december naar prijsvraag@gameliner.nl, en wie weet ga jij binnenkort aan de haal met die onwijs toffe game.

Succes!

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Call of Duty: Modern Warfare 2

Series

Call of Duty

Uitgever

Activision Blizzard

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox 360, PlayStation 3

Releasedatum

10 november 2009

Ontwikkelaar

Infinity Ward

Gameliner Awards

-

Lees meer