Call of Duty: Modern Warfare 2

  • Ontwikkelaar Infinity Ward
  • Eerste releasedatum 10 november 2009
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Winacties: Win Call of Duty: Modern Warfare 2

Twee weken geleden plaatsten we een prijsvraag waarmee je Call of Duty: Modern Warfare 2 voor de PlayStation 3 met een Modern Warfare 2 keycord kon winnen. We vroegen je een filmpje op YouTube te plaatsen waarin je laat zien hoe jij je met allerlei huis-, tuin- en keukenartikelen bewapent wanneer er plotseling een oorlog uitbreekt. Nou hebben wij het vermoeden dat iedereen een Xbox 360 of Wii heeft, Modern Warfare 2 geen toffe game vindt of de game simpelweg al thuis heeft. Het aantal reacties dat we ontvingen was namelijk bedroevend.

Wellicht heb je de prijsvraag helemaal niet gezien of was je te lui of miste je de apparatuur om een filmpje te maken. Daarom verlengen we de prijsvraag, maar dan wel in aangepaste vorm:

Laat ons zien hoe jij jezelf in tijden van oorlog bewapent met de middelen die je hebt en maak hier een foto of filmpje van.

Een simpel kiekje met je mobiele telefoon is dus al genoeg om mee toe doen met deze prijsvraag. Mochten er echter nog Spielbergs en Camerons onder ons bezig zijn met een filmpje, stuur dan gerust nog je potentiële Oscarproductie in. Hoe meer moeite jij in je creatie stopt, des te groter natuurlijk de kans dat jij wint.

Stuur je foto of het linkje naar je filmpje voor 18 december naar prijsvraag@gameliner.nl, en wie weet ga jij binnenkort aan de haal met die onwijs toffe game.

Succes!

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?