Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 24 mei 2012
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Winacties: Win een bètacode van Ghost Recon Future Soldier

De multiplayer bèta van Ubisoft's Ghost Recon Future Soldier is vandaag van start gegaan voor zowel de PlayStation 3 als de Xbox 360 en duurt tot en met 2 mei. We hebben van Ubisoft een aantal codes gekregen om weg te geven, zodat jij de bèta kan spelen. Je hoeft alleen maar even een reactie te plaatsen onderaan dit bericht of jij de code zou willen hebben en dan voor welk platform.

Het betreft, zoals hierboven aangegeven, een multiplayer bèta van Ghost Recon: Future Soldier. De multiplayer bevat twee modi, namelijk de Conflict en de Saboteur en twee verschillende maps in drie verschillende classes. In de modes Conflict moet je verschillende objectives uitvoeren op de map. Bij de modes Saboteur moet je bommen opsporen en deze laten ontploffen. In het kamp van de vijand natuurlijk. Je kunt uit de classes, Rifleman, Scout en Engineer, kiezen.

Mocht je meer willen weten van de game, dan moet je de preview van Yan maar eens lezen.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?