Datum multiplayerbèta Ghost Recon: Future Soldier bekend

Geplaatst: 21 juni 2011 14:51
Aangepast: 11 mei 2018 22:17
-

Ubisoft heeft vandaag bekendgemaakt dat de multiplayerbèta van Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier in januari 2012 van start zal gaan.

Dit meldde de uitgever in een tweet op Twitter. De bèta verschijnt alleen voor de Xbox 360. Eigenaren van Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction zullen eerder toegang krijgen tot de bèta. Meer details over de bèta volgen nog.

We know you have been asking about the bèta. We're excited to announce that the MP bèta will be launching in January 2012!

Ghost Recon: Future Soldier is een nieuw deel uit de langst lopende serie van tactische shooters. De game speelt zich af zo'n vijftien jaar later dan nu en gaat over oorlogen die betrekking hebben tot de enorme klimaatveranderingen. De game verschijnt in het eerste kwartaal van 2012 voor de Xbox 360 en de PlayStation 3.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier

Ontwikkelaar:

Ubisoft

Uitgever:

Ubisoft

Release:

24 mei 2012

Pc, Xbox 360, PlayStation 3

Lees meer