Check hier alle Summer Game Fest 2023 content

For Honor

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 14 februari 2017
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Actie , Fighting
  • Gameliner score

Winacties: Win een For Honor T-shirt

For Honor is al een tijdje uit en misschien heb je de wereld al in handen. Slacht je je vijanden af als een Viking, samoerai, ridder of Chinese krijger en verdien je misschien wel een extra beloning. Dan heeft Ubisoft een leuke giveway voor je en het enige wat je hoeft te doen is een reactie te plaatsen in het reactieveld hieronder. Oftewel reageren=kans maken om te winnen.

Weer een giveaway bij Gameliner. Als trouwe lezer ben je dit wel gewend en als je ook nog fan bent van For Honor, zit je deze keer helemaal goed. In samenwerking met Ubisoft mogen wij een exemplaar weggeven van het For Honor T-shirt (M). Zo kun je aan iedereen laten zien dat jij een echte fan van For Honor bent. Of misschien wil je als fan de game in gepaste stijl spelen.

onbekend

Meedoen? Laat ons hieronder in de reacties weten waarom jij wil winnen. [prijsvraag]

Over auteur Philip Zeldenthuis

Philip Zeldenthuis Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?