Winacties: Win een For Honor T-shirt

Geplaatst: 13 december 2019 12:00

For Honor is al een tijdje uit en misschien heb je de wereld al in handen. Slacht je je vijanden af als een Viking, samoerai, ridder of Chinese krijger en verdien je misschien wel een extra beloning. Dan heeft Ubisoft een leuke giveway voor je en het enige wat je hoeft te doen is een reactie te plaatsen in het reactieveld hieronder. Oftewel reageren=kans maken om te winnen.

Weer een giveaway bij Gameliner. Als trouwe lezer ben je dit wel gewend en als je ook nog fan bent van For Honor, zit je deze keer helemaal goed. In samenwerking met Ubisoft mogen wij een exemplaar weggeven van het For Honor T-shirt (M). Zo kun je aan iedereen laten zien dat jij een echte fan van For Honor bent. Of misschien wil je als fan de game in gepaste stijl spelen.

Meedoen? Laat ons hieronder in de reacties weten waarom jij wil winnen. [prijsvraag]

Philip Zeldenthuis Eindredacteur

Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot For Honor

Series

-

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

14 februari 2017

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord