God of War

  • Ontwikkelaar Bend Studio
  • Eerste releasedatum 20 april 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4
  • Genre Actie
  • Gameliner score

Winacties: Win een God of War tas

Vraag jij je ook weleens af wat Kratos met al zijn wapens en afgehakte hoofden doet? Ja? Ik ook! Nu hebben wij van PlayStation ingefluisterd gekregen dat hij ze in zijn eigen Kra-tas doet en laten wij nou net zo'n tas hebben!

God of War is natuurlijk de grote PlayStation exclusive van dit jaar. Patrick gaf de game de volle vijf sterren en die score is absoluut terecht. Kratos is god af en krijgt een menselijk laagje, iets wat de vechtersbaas altijd heeft moeten missen. Ze zeggen dat iedereen een tasje met zich meezeult, maar Kratos heeft een flinke backpack. Om zijn zorgen wat te verlichten delen wij een echte Kra-tas uit! Wil jij deze tas winnen?

Laat ons dan weten wat jij in deze tas gaat stoppen.

Check ook onze Facebook-pagina, daar maak je namelijk extra kans!

onbekend

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?