Winacties: Win een GTA III 10-Year Anniversary mok met boksbeugel

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Binnenkort kun je de uitgebreide review van Grand Theft Auto III 10-Year Anniversary-editie lezen op onze website. Deze versie heeft Rockstar Games speciaal gemaakt voor het mobiele platform.

Om de verjaardag van Grand Theft Auto III samen met jullie te vieren, geven we niet alleen een unieke lithograph (waarvan er maar vijfhonderd zijn gemaakt), t-shirts en stickers weg. Je kunt vanaf vandaag namelijk ook een unieke Grand Theft Auto III 10-Year Anniversary koffiemok met boksbeugel winnen.

Het derde deel van Grand Theft Auto werd ontwikkeld door DMA Design (nu Rockstar North) en werd onder de vlag van Rockstar Games uitgegeven. De game verscheen voor het eerst op de PlayStation 2 in oktober van 2001, een jaar later voor de pc en in 2003 verscheen de game op Microsoft's Xbox.

Grand Theft Auto III speelt zich af in Liberty City (gebaseerd op New York) in het jaar 2001. Het hoofdpersonage in het verhaal is Claude. Hij toont weinig emotie en moet zich staande zien te houden in een stad die geregeerd wordt door criminaliteit en bendes.

Om kans te maken op deze prijs moet je antwoord geven op de volgende vraag: "Over welke gebeurtenis in GTA 3 loop jij nog steeds te mokken?". Zet je antwoord in het reactieveld hieronder en vergeet het niet te onderbouwen met argumenten. Word ook nog even vriend van onze Facebook-pagina of volg ons via Twitter.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Grand Theft Auto III: 10 Year Anniversary Edition

Uitgever

Rockstar Games

Reviewscore

Platforms

Mobile

Releasedatum

25 januari 2012

Ontwikkelaar

Rockstar North

Gameliner Awards

-

Lees meer