Grand Theft Auto III: 10 Year Anniversary Edition

  • Ontwikkelaar Rockstar North
  • Eerste releasedatum 25 januari 2012
  • Platformen Mobile
  • Genre Actie , Open-World
  • Gameliner score

Winacties: Winnaars GTA III 10-Year Anniversary mok bekend

Twee weken terug komen jullie naast een Grand Theft Auto III: 10th Year Anniversary - goodie ook een Grand Theft Auto III: 10th Year Anniversary mok met boksbeugel winnen.

De prijsvraag is inmiddels alweer afgelopen en daarom wordt het tijd om de prijswinnaars van deze prijsvraag bekend te maken. Mocht je niks gewonnen hebben, dan kun je altijd nog aan de Metal Gear Solid HD-prijsvraag meedoen.

De winnaars zijn:
JButter
Dicapo
RFJnl

Stuur jullie adressen even op naar redactie@gameliner.nl of plaats deze in Mijn GL, dan sturen wij de prijzen z.s.m. naar jullie toe.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?