Winacties: Win GTA III 10-Year Anniversary goodiepakket!

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Iedereen heeft vast wel eens een keer Grand Theft Auto gespeeld. Het grote succes van de serie begon tien jaar geleden. Grand Theft Auto III verscheen in 2001 op verschillende platformen, en was een game waarin je vrij kon rondlopen in een driedimensionale stad, genaamd Liberty City (gebaseerd op New York).

Rockstar Games heeft eind vorig jaar (om precies te zijn op 15 december) GTA III 10th Anniversary voor Android en iOS apparaten uitgebracht. Mocht je de game nog niet gespeeld hebben, dan moet je dat zeker nog even doen.

Om de verjaardag van deze game samen met jullie te vieren, hebben wij een nieuwe prijsvraag. Dit keer kun je niet simpelweg één of twee prijsjes winnen, maar een heel GTA III 10th Anniversary goodiepakket!

Zo heb je tijdens de Gameliner Awards kunnen zien dat er een paar mooie LP's werden weggegeven. Jammer genoeg zijn die al op, maar de inhoud van dit pakket mag er ook zeker zijn. Zo kun je kans maken op een unieke litho, waarvan er maar vijfhonderd zijn gemaakt. Daarnaast kun je ook nog stickers en toffe Rockstar-shirts winnen.

Om kans te maken op deze prijs hoef je alleen maar even te stemmen op jou favoriete GTA-game in de poll hierboven, en je antwoord hieronder in het reactieveld onderbouwen. Word ook nog even vriend van ons op de Facebook-pagina of volg ons via Twitter. Of nog beter: doe het allebei!

Succes!

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Grand Theft Auto III: 10 Year Anniversary Edition

Uitgever

Rockstar Games

Reviewscore

Platforms

Mobile

Releasedatum

25 januari 2012

Ontwikkelaar

Rockstar North

Gameliner Awards

-

Lees meer