The Elder Scrolls V: Skyrim

  • Ontwikkelaar Bethesda Game Studios
  • Eerste releasedatum 11 november 2011
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre RPG
  • Gameliner score

Winacties: Win een Skyrim-verrassingspakket!

11.11.11 is de historische datum, de datum waarop The Elder Scrolls V: Skyrim uitkomt. In samenwerking met Bethesda Softworks zijn wij in staat om een verrassingspakket weg te geven die helemaal betrekking heeft op deze game. Meedoen is erg simpel! Wat jij nodig hebt is alleen een Twitter en/of Facebook account.

Like onze Facebook-pagina of follow ons op Twitter en zet op jouw Twitter of Facebook dat jij als Skyrim-fan meedoet aan deze prijsvraag op Gameliner. Met een link naar deze prijsvraag.

Ik, *je GL gebruikersnaam*, wil voor verrassingen komen te staan met de Skyrim-prijsvraag @gameliner *link* #games

onbekend

onbekend

onbekend

De actie loopt tot 25 november 2011.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?