Check hier alle The Triple-i Initiative content

Winacties: Win een Tom Clancy's Rainbow Six Siege Chibi-bundel

Geplaatst: 19 maart 2021 12:00
Aangepast: 19 maart 2021 12:02

Het zesde jaargang van Rainbow Six Siege dient zich inmiddels alweer aan en om dit feestelijk te vieren geven wij in samenwerking met Ubisoft een toffe prijs weg.

Het zesde jaar is afgetrapt met het eerste seizoen Crimson Heist. Om dit te vieren is Rainbow Six Siege tijdelijk gratis te spelen, maar daar blijft de feestvreugde niet bij. Ubisoft heeft namelijk de Six Collection - Bundle series 6 gelanceerd. De bundel bestaat uit Lesion, Mira, Maverick en Zofia. Deze Chibi's kun je nu winnen door mee te doen met onze prijsvraag! Het enige dat je hoeft te doen om mee te dingen naar deze toffe prijs is antwoord te geven op de volgende vraag:

Op welke prominente plek in huis zou jij deze Chibi's willen zetten?

Stuur je reactie samen met je naam en adresgegevens naar prijsvraag@gameliner.nl voor 25-03-2021. De meest leuke en originele reactie wordt door ons als winnaar uitgeroepen. De winnaar wordt door ons benaderd nadat de prijsvraag is gesloten. Lees hier de algemene voorwaarden voordat je meedoet aan deze prijsvraag.

Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Tom Clancy's Rainbow Six Siege

Series

Tom Clancy's Rainbow Six

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

1 december 2015

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer