Tom Clancy's Rainbow Six Siege

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 1 december 2015
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Winacties: Win een Tom Clancy's Rainbow Six Siege Chibi-bundel

Het zesde jaargang van Rainbow Six Siege dient zich inmiddels alweer aan en om dit feestelijk te vieren geven wij in samenwerking met Ubisoft een toffe prijs weg.

Het zesde jaar is afgetrapt met het eerste seizoen Crimson Heist. Om dit te vieren is Rainbow Six Siege tijdelijk gratis te spelen, maar daar blijft de feestvreugde niet bij. Ubisoft heeft namelijk de Six Collection - Bundle series 6 gelanceerd. De bundel bestaat uit Lesion, Mira, Maverick en Zofia. Deze Chibi's kun je nu winnen door mee te doen met onze prijsvraag! Het enige dat je hoeft te doen om mee te dingen naar deze toffe prijs is antwoord te geven op de volgende vraag:

Op welke prominente plek in huis zou jij deze Chibi's willen zetten?

onbekend

Stuur je reactie samen met je naam en adresgegevens naar prijsvraag@gameliner.nl voor 25-03-2021. De meest leuke en originele reactie wordt door ons als winnaar uitgeroepen. De winnaar wordt door ons benaderd nadat de prijsvraag is gesloten. Lees hier de algemene voorwaarden voordat je meedoet aan deze prijsvraag.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?