Tom Clancy's Rainbow Six Siege

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 1 december 2015
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Winacties: Win toffe Rainbow Six Siege goodies

Momenteel is Rainbow Six Siege gratis te spelen en om dat te vieren geven wij in samenwerking met Ubisoft een gaaf goodiepakket weg! Doe mee en maak kans op deze toffe prijs.

Als je nog niet eerder Tom Clancy's Rainbow Six Siege hebt gespeeld, dan is momenteel de uitgelezen kans om dat alsnog te doen. De shooter is namelijk tot en met 3 september gratis speelbaar. Dat is op zichzelf al supertof, maar wij maken het nog mooier. Je kunt namelijk een aantal gave goodies winnen door mee te doen met onze giveaway. Het pakket bestaat uit een t-shirt, twee pins en twee opblaasstaven. Hoe doe ik dan mee? Goede vraag en het antwoord daarop is simpel; reageer hieronder in de comments en vertel ons waarom jij wil winnen.

onbekend

Waarom wil jij graag dit gave goodiepakket winnen?

Geef je reactie hieronder in de comments. De meest leuke en originele reactie wordt door ons als winnaar uitgeroepen. De winnaar wordt door ons benaderd nadat de prijsvraag is gesloten. Lees hier de algemene voorwaarden voordat je meedoet aan deze prijsvraag.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?