Uncharted 4: A Thief's End

  • Ontwikkelaar Naughty Dog
  • Eerste releasedatum 10 mei 2016
  • Platformen PlayStation 4
  • Gameliner score

Uncharted 4 en The Lost Legacy niet meer los te koop in PlayStation Store

Het is niet meer mogelijk om de losse versies van Uncharted 4 en Uncharted: The Lost Legacy te kopen. Sony heeft de verkooppagina's offline gehaald in de PlayStation Store.

De reden van het stop zetten van de losstaande verkoop van Uncharted 4: A Thief's End en Uncharted: The Lost Legacy is waarschijnlijk de recente aankondiging van de Uncharted: Legacy of Thieves Collection voor de PlayStation 5. In deze collectie zitten de games met verbeterde prestaties voor de next-gen console. Mensen die Uncharted 4 of Uncharted: The Lost Legacy al hebben kunnen hun oude versie voor tien euro upgraden naar de next-gen upgrade bij de release in januari. Waarschijnlijk heeft Sony de losse verkoop gestopt om te voorkomen dat spelers nog snel de oude versies kopen om dan gebruik te maken van de goedkope upgrade actie.

onbekend

Uncharted: Legacy of Thieves Collection komt 28 janauri uit op de PlayStation 5.

BRON PlayStation Store

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?