Uncharted 4 en The Lost Legacy niet meer los te koop in PlayStation Store

Geplaatst: 8 december 2021 13:35
-

Het is niet meer mogelijk om de losse versies van Uncharted 4 en Uncharted: The Lost Legacy te kopen. Sony heeft de verkooppagina's offline gehaald in de PlayStation Store.

De reden van het stop zetten van de losstaande verkoop van Uncharted 4: A Thief's End en Uncharted: The Lost Legacy is waarschijnlijk de recente aankondiging van de Uncharted: Legacy of Thieves Collection voor de PlayStation 5. In deze collectie zitten de games met verbeterde prestaties voor de next-gen console. Mensen die Uncharted 4 of Uncharted: The Lost Legacy al hebben kunnen hun oude versie voor tien euro upgraden naar de next-gen upgrade bij de release in januari. Waarschijnlijk heeft Sony de losse verkoop gestopt om te voorkomen dat spelers nog snel de oude versies kopen om dan gebruik te maken van de goedkope upgrade actie.

onbekend

Uncharted: Legacy of Thieves Collection komt 28 janauri uit op de PlayStation 5.

Bron: PlayStation Store

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Uncharted 4: A Thief's End

Ontwikkelaar:

Naughty Dog

Uitgever:

Sony Interactive Entertainment

Release:

10 mei 2016

Beste game van 2016

PlayStation 4

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord