Aantal stemacteuren van Dead Space remake bekend

Geplaatst:

Onlangs werden we al getrakteerd op acht minuten aan Dead Space remake gameplay, maar wie verzorgt nu precies de stemmen voor de personages? Dat is nu bekendgemaakt.

Via een speciaal instagramaccount genaamd The Bench kunnen spelers allerlei puzzels oplossen om meer informatie te verkrijgen over de game. Niet getreurd dit nieuws werd vervolgens gewoon op Twitter gedeeld. De hoofdpersoon Isaac Clarke wordt net zoals in Dead Space 2 en 3 ingesproken door Gunner Wright. Ook Tanya Clarke keert terug om een bekend personage in te spreken. Zij verzorgt namelijk de stem van Nicole Brennan. Anthony Alabi spreekt in de remake de stem van Zach Hammond in, terwijl het personage Kassandra gespeeld wordt door Brigitte Kali Canales. Zij is onder andere bekend van haar werk in Star Wars: The Clone Wars en The Bad Batch. De laatste stemacteur die bekend is gemaakt is Faran Tahir die in de game te horen is als Challus Mercer. Hij speelde onder andere in Iron Man en Star Trek.

Dead Space remake verschijnt in 2023 voor de pc, PlayStation 5 en Xbox Series.

Bron: Twitter

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Dead Space (2023)

Series

Dead Space

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

27 januari 2023

Ontwikkelaar

Motive Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord