Gameplay: Bekijk acht minuten aan Dead Space-remake gameplay

Geplaatst:

Als de eerder getoonde gameplaybeelden van de Dead Space-remake je honger niet heeft gestilt dan zorgt de nieuwe gameplayvideo daar wel voor. Je kunt namelijk acht minuten lang smullen van de griezelige sfeer.

In de zeer uitgebreide gameplayvideo worden een aantal kamers van het ruimtestation getoond en staat de ontwikkelaar stil bij de veranderingen. We beginnen met een tripje naar de Hangar Bay en eindigen bij de Centrifuge Room. Hiermee wordt een gedeelte van het derde hoofdstuk getoond. De eerste verandering is direct duidelijk. De Hangar Bay is niet alleen een stuk groter, je kunt er ook vrij in rondvliegen. Ook laadschermen zijn niet meer aan de orde. De Dead space-remake is niet alleen grafisch opgepoetst, maar oogt een stuk griezeliger dankzij de licht en schaduw effecten. Niet dat er veel licht aanwezig is, want de USG Ishimura is ontzettend donker. Schrik dus niet als er opeens een monster in beeld verschijnt. In Dead Space speelt de audio dan ook een belangrijke rol. Bekijk vooral de gameplayvideo hieronder, want de game ziet er fantastisch uit.

Dead Space verschijnt op 27 januari 2023 voor de pc, Xbox Series en PlayStation 5.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Dead Space (2023)

Series

Dead Space

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

27 januari 2023

Ontwikkelaar

Motive Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord