Dead Space (2023)

  • Ontwikkelaar Motive Studios
  • Eerste releasedatum 27 januari 2023
  • Platformen Pc , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Horror
  • Gameliner score -

Trailer: Dead Space-remake gameplaybeelden vrijgegeven

Ons lange wachten wordt beloond. Er zijn namelijk eindelijk gameplaybeelden vrijgegeven van de Dead Space remake.

Fans van Dead Space hebben vandaag een extra goede dag. EA heeft eindelijk de eerste gameplaybeelden vrijgeven van de Dead Space remake. Eerder dit jaar hebben we al een voorproefje van de game gehad middels de Dead Space remake audio, maar het was nog even wachten op beelden. Na de gelekte Dead Space remake screenshots was het echter duidelijk dat het niet lang meer zou duren voordat we echte gameplaybeelden konden zien. Vandaag is het eindelijk zover. Middels een trailer van nog net geen tweeënhalve minuut kunnen we zien wat ons straks in Dead Space te wachten staat. Zo zien we de vreselijke monsters door de donkere gangen lopen en krijgen we gelijk een goede gameplaytip: cut off their limbs.

Dead Space verschijnt op 27 januari 2023 voor pc, Xbox Series en PlayStation 5.

BRON EA

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?