Dead Space (2023)

  • Ontwikkelaar Motive Studios
  • Eerste releasedatum 27 januari 2023
  • Platformen Pc , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Horror
  • Gameliner score

Leak: Dead Space-remake screenshots gelekt

De aankomende remake van Dead Space laat zijn lelijke gezicht zien. Ik bedoel hierbij lelijk op de beste manier, want we kunnen vroegtijdig naar wat screenshots gluren.

De meest betrouwbare lekker in gameland is weer bezig. Ja, ik heb het natuurlijk over de Microsoft Store. Dankzij een kleine uitglijder kunnen we ons ogen goed de kost geven. Drie nieuwe screenshots zijn gelekt en de eerste is meteen angstaanjagend. We zien namelijk dat protagonist Isaac Clarke de strijd moet aangaan met een Necromorph. Deze monster zijn verrot tot het bot en dat is goed te zien. De andere twee screenshots laten meer van de lugubere duistere wereld zien. Fans van de eerste game kunnen wellicht spotten in welke missies deze screenshots zijn genomen.

Er zijn geruchten gaande dat EA meer informatie gaat onthullen van de Dead Space-remake in oktober. Wat in ieder geval al onthuld is, is dat Dead Space geen laadschermen heeft. Ze proberen de singleplayer in één shot te doen. Denk hierbij aan God of War (2018) en Halo Infinite's campaign.

De Dead Space-remake heeft een releasedatum. Zet je schrap voor actie en horror op 27 januari voor de pc, Xbox Series X|S en PlayStation 5.

BRON Microsoft Store

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?