Aantrekkingskracht en nog meer te vinden in De Sims 4

-

Er is een nieuwe update uitgekomen voor De Sims 4 ter voorbereiding op de release van de Stapelverliefd-uitbreiding. Onder andere aantrekkingskracht en wimpers zijn vanaf nu in de game te vinden.

Met de aankondiging van De Sims 4: Stapelverliefd een paar weken terug, is er nu een update uitgekomen voor de basegame. Hiermee is het mogelijk om turn-ons en turn-offs voor je Sims te kiezen. Op basis daarvan krijgt je Sims verschillende aantrekkingskrachten naar npc's toe die het makkelijker of juist moeilijker maken om een romantische relatie mee te ontwikkelen. In create-a-sim kan je eindelijk ook haar, kleding en accessoires kopiëren naar alle outfits, waarmee lelijke starter outfits en haarstijlen aanpassen eindelijk van de baan is. Voor de rest zijn er ook nieuwe haarstijlen, zwembaden met een gebogen rand en een nieuw relatiemenu met de update naar de Sims 4 gekomen.

De Sims 4update

De Sims 4 is nu beschikbaar op de pc, PlayStation-consoles en Xbox-consoles. Lees hier onze De Sims 4: Revisited.

Bron: EA

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot De Sims 4

Ontwikkelaar:

Maxis

Uitgever:

Electronic Arts

Release:

4 september 2014

Reviewscore:

Platforms:

PC
PS4
XONE
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord