Alan Wake

  • Ontwikkelaar Remedy
  • Eerste releasedatum 14 mei 2010
  • Platformen Pc , Xbox 360
  • Genre Actie , Avonturen , Third-Person Shooter
  • Gameliner score

Alan Wake Remastered aangekondigd

Ontwikkelaar Remedy Entertainment kondigde onlangs via de officiële Alan Wake website aan dat ze bezig zijn met een Alan Wake remake genaamd Alan Wake Remastered.

De originele Alan Wake kwam elf jaar geleden uit en heeft door de jaren heen een levendige fan community opgebouwd, met name door de uitgebreide achtergrondverhalen in de game. Nu is ontwikkelaar Remedy Entertainment bezig aan een remake van de originele Alan Wake, lieten ze weten via een uitgebreide blogpost op de officiële Alan Wake website. Remedy eindigt het verhaal door duidelijk te maken dat ze de authentieke ervaring van Alan Wake niet wilde veranderen in de remake. Maar de visuals van de game en het personage van Alan Wake en de cinematics worden geüpdatet en verbeterd voor de nieuwe generatie consoles.

Alan Wake kwam uit op 14 mei 2010 en was toen beschikbaar voor de Xbox 360 en een paar jaar later ook voor de pc.

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?