Alan Wake Remastered aangekondigd

Geplaatst: 8 september 2021 16:46
-

Ontwikkelaar Remedy Entertainment kondigde onlangs via de officiële Alan Wake website aan dat ze bezig zijn met een Alan Wake remake genaamd Alan Wake Remastered.

De originele Alan Wake kwam elf jaar geleden uit en heeft door de jaren heen een levendige fan community opgebouwd, met name door de uitgebreide achtergrondverhalen in de game. Nu is ontwikkelaar Remedy Entertainment bezig aan een remake van de originele Alan Wake, lieten ze weten via een uitgebreide blogpost op de officiële Alan Wake website. Remedy eindigt het verhaal door duidelijk te maken dat ze de authentieke ervaring van Alan Wake niet wilde veranderen in de remake. Maar de visuals van de game en het personage van Alan Wake en de cinematics worden geüpdatet en verbeterd voor de nieuwe generatie consoles.

Alan Wake kwam uit op 14 mei 2010 en was toen beschikbaar voor de Xbox 360 en een paar jaar later ook voor de pc.

Bron: Alan Wake website

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Alan Wake

Ontwikkelaar:

Remedy

Uitgever:

Microsoft Game Studios

Release:

14 mei 2010

Pc, Xbox 360

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord