Alan Wake Remastered verwijdert product placement

Geplaatst: 13 september 2021 10:30
-

Remedy gaat alle product placement schrappen uit Alan Wake Remastered. Je zult dus geen Energizer batterijen of Verizon reclameborden meer tegenkomen.

De originele game van Alan Wake zat vol met merk content, zoals reclameborden langs de weg van telecombedrijf Verizon en zaklampen en batterijen van het merk Energizer. De zaklamp en batterijen zijn ook nog belangrijke voorwerpen in de game, aangezien ze je enige middel zijn tegen de gevaarlijke duisternis. De reden dat deze content uit de remake van de game wordt gehaald, is dat de deals die Remedy met de merken had inmiddels zijn verlopen. De eerste trailer van Alan Wake Remastered werd afgelopen week getoond tijdens de PlayStation Showcase.

Alan Wake Remastered verschijnt op 5 oktober voor de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X en S en pc.

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Alan Wake

Ontwikkelaar:

Remedy

Uitgever:

Microsoft Game Studios

Release:

14 mei 2010

Pc, Xbox 360

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord