Alan Wake

  • Ontwikkelaar Remedy
  • Eerste releasedatum 14 mei 2010
  • Platformen Pc , Xbox 360
  • Genre Actie , Avonturen , Third-Person Shooter
  • Gameliner score

Alan Wake Remastered verwijdert product placement

Remedy gaat alle product placement schrappen uit Alan Wake Remastered. Je zult dus geen Energizer batterijen of Verizon reclameborden meer tegenkomen.

De originele game van Alan Wake zat vol met merk content, zoals reclameborden langs de weg van telecombedrijf Verizon en zaklampen en batterijen van het merk Energizer. De zaklamp en batterijen zijn ook nog belangrijke voorwerpen in de game, aangezien ze je enige middel zijn tegen de gevaarlijke duisternis. De reden dat deze content uit de remake van de game wordt gehaald, is dat de deals die Remedy met de merken had inmiddels zijn verlopen. De eerste trailer van Alan Wake Remastered werd afgelopen week getoond tijdens de PlayStation Showcase.

Alan Wake Remastered verschijnt op 5 oktober voor de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X en S en pc.

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?