Alan Wake

  • Ontwikkelaar Remedy
  • Eerste releasedatum 14 mei 2010
  • Platformen Pc , Xbox 360
  • Genre Actie , Avonturen , Third-Person Shooter
  • Gameliner score

Trailer: Alan Wake schijnt dit najaar opnieuw zijn licht

Dit najaar gaat Alan Wake de strijd weer aan met de duisternis, want dan verschijnt de Remake van de game. Voor het eerst komt de game ook naar een console van PlayStation.

Het nieuws over Alan Wake Remastered was van de week al gelekt. Mocht je om wat voor reden dan ook nog nooit de kans hebben gehad om Alan Wake te spelen, dan krijg je binnenkort de kans ervoor. De game komt namelijk nog dit jaar opnieuw uit. De verbeterde versie van het origineel heeft een opgekalefaterde graphics, mooiere modellen voor de personages en de omgevingen zijn een stuk rijker gevuld. Alan Wake is een schrijver die in de game op zoek gaat naar zijn vermiste vrouw, fotografe Alice. In Bright Falls, het dropje waar zich het allemaal afspeelt is niets wat het lijkt en ligt er een vreemde kracht in de duisternis op de loer. Gewapend met slechts een zaklamp start Alan Wake zijn zoektocht naar zijn vrouw. Uiteraard brengt de Remastered versie ook de twee uitbreidingen met zich mee.

Alan Wake Remastered verschijnt op 5 oktober voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en pc. Met de aankondiging van Alan Wake Remastered is het dus nog even geduld hebben voor de mensen die wachten op Alan Wake 2.

BRON Sony

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?