Alan Wake

  • Ontwikkelaar Remedy
  • Eerste releasedatum 14 mei 2010
  • Platformen Pc , Xbox 360
  • Genre Actie , Avonturen , Third-Person Shooter
  • Gameliner score

Trailer: Alan Wake Remastered trailer toont nieuwe visuals

De nieuwe trailer die onlangs online kwam voor Alan Wake Remastered vergelijkt de visuals van de originele game en de remaster met elkaar.

Het verschil dat het meest opvalt, is het verschil in de omgevingen in de game. In de remaster is Bright Falls een stuk kleurrijker en gedetailleerder. Later in de trailer krijgen we ook een aantal verbeterde cutscenes te zien en de nieuwe personage modellen, waaronder Alan Wake zelf, zijn vrouw Alice en de gepensioneerde metalhead Odin Anderson. Op de officiële Alan Wake website kun je zelf een preciezere vergelijking maken tussen de nieuwe en oude beelden, met een handige slider als hulpmiddel. Een andere opvallende aanpassing is de nieuwe HUD waar de game gebruik van gaat maken. Wat je in ieder geval niet terug zult zien in de remaster, zijn de merken Energizer en Verizon. De deal die de ontwikkelaar met de merken had is inmiddels verstreken.

Alan Wake Remastered komt uit op 5 oktober voor de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, de Nintendo Switch en pc.

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?