Trailer: Alan Wake Remastered trailer toont nieuwe visuals

Geplaatst: 27 september 2021 12:36
-

De nieuwe trailer die onlangs online kwam voor Alan Wake Remastered vergelijkt de visuals van de originele game en de remaster met elkaar.

Het verschil dat het meest opvalt, is het verschil in de omgevingen in de game. In de remaster is Bright Falls een stuk kleurrijker en gedetailleerder. Later in de trailer krijgen we ook een aantal verbeterde cutscenes te zien en de nieuwe personage modellen, waaronder Alan Wake zelf, zijn vrouw Alice en de gepensioneerde metalhead Odin Anderson. Op de officiële Alan Wake website kun je zelf een preciezere vergelijking maken tussen de nieuwe en oude beelden, met een handige slider als hulpmiddel. Een andere opvallende aanpassing is de nieuwe HUD waar de game gebruik van gaat maken. Wat je in ieder geval niet terug zult zien in de remaster, zijn de merken Energizer en Verizon. De deal die de ontwikkelaar met de merken had is inmiddels verstreken.

Alan Wake Remastered komt uit op 5 oktober voor de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, de Nintendo Switch en pc.

Bron: YouTube

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Alan Wake

Ontwikkelaar:

Remedy

Uitgever:

Microsoft Game Studios

Release:

14 mei 2010

Pc, Xbox 360

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord