Alan Wake

  • Ontwikkelaar Remedy
  • Eerste releasedatum 14 mei 2010
  • Platformen Pc , Xbox 360
  • Genre Actie , Avonturen , Third-Person Shooter
  • Gameliner score

Gerucht: Alan Wake Remastered komt naar de Nintendo Switch

Alan Wake Remastered komt mogelijk ook uit op de Nintendo Switch. Dat blijkt uit een leeftijdsclassificatie die de game heeft gekregen in Brazilië.

Alan Wake Remastered werd eerder deze maand aangekondigd door Remedy Entertainment voor verschillende platformen en consoles. De Nintendo Switch stond daar bij de aankondiging nog niet tussen. Toch lijkt het er nu ook op dat Remedy Entertainment plannen heeft om de remaster op de hybride console van Nintendo uit te brengen. Op een Braziliaanse leeftijdsclassificatie staat de Nintendo Switch tussen de platformen vermeld. De classificatie is hieronder te bekijken.

Of Alan Wake Remastered ook echt naar de Nintendo Switch komt is nog niet met alle zekerheid te zegen. Remedy Entertainment heeft namelijk nog niets officieel voor de Switch aangekondigd.

BRON Twitter

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?