Gerucht: Alan Wake Remastered komt naar de Nintendo Switch

Geplaatst: 21 september 2021 13:15

Alan Wake Remastered komt mogelijk ook uit op de Nintendo Switch. Dat blijkt uit een leeftijdsclassificatie die de game heeft gekregen in Brazilië.

Alan Wake Remastered werd eerder deze maand aangekondigd door Remedy Entertainment voor verschillende platformen en consoles. De Nintendo Switch stond daar bij de aankondiging nog niet tussen. Toch lijkt het er nu ook op dat Remedy Entertainment plannen heeft om de remaster op de hybride console van Nintendo uit te brengen. Op een Braziliaanse leeftijdsclassificatie staat de Nintendo Switch tussen de platformen vermeld. De classificatie is hieronder te bekijken.

Of Alan Wake Remastered ook echt naar de Nintendo Switch komt is nog niet met alle zekerheid te zegen. Remedy Entertainment heeft namelijk nog niets officieel voor de Switch aangekondigd.

Bron: Twitter

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Alan Wake

Series

-

Uitgever

Microsoft Game Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox 360

Releasedatum

14 mei 2010

Ontwikkelaar

Remedy

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord