Leak: Alan Wake Remastered gelekt

Geplaatst: 6 september 2021 08:45
-

Alan Wake is wellicht binnenkort op de moderne consoles te bewonderen. De remaster van de cultklassieker van Remedy is namelijk gelekt via een webwinkel uit Taiwan.

Op deze webwinkel stond namelijk Alan Wake al klaar in de digitale schappen. Veel informatie werd daarbij niet vrijgegeven. Het lijkt op een remaster die we vaker zien in gameland, oftewel met een boost in resolutie en frame rate. De laatste keer dat Alan Wake officieel te zien was, was in de laatste DLC van Control genaamd AWE. Verder zijn er geruchten geweest over een Alan Wake 2 met Epic Games als uitgever, maar tot nu toe is daar nog niets over vrijgegeven. Wellicht dat ze met een remaster van het eerste deel even willen checken of het publiek klaar is voor een nieuw Alan Wake-avontuur. Deze week zou ergens de trailer moeten worden onthuld van Alan Wake Remastered.

Als deze leak accuraat blijkt te zijn, dan kunnen we Alan Wake Remastered spelen op 5 oktober. De remaster komt naar verluid uit op de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series.

Bron: Ruten
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Alan Wake

Ontwikkelaar:

Remedy

Uitgever:

Microsoft Game Studios

Release:

14 mei 2010

Pc, Xbox 360

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord