Alan Wake

  • Ontwikkelaar Remedy
  • Eerste releasedatum 14 mei 2010
  • Platformen Pc , Xbox 360
  • Genre Actie , Avonturen , Third-Person Shooter
  • Gameliner score

Leak: Alan Wake Remastered gelekt

Alan Wake is wellicht binnenkort op de moderne consoles te bewonderen. De remaster van de cultklassieker van Remedy is namelijk gelekt via een webwinkel uit Taiwan.

Op deze webwinkel stond namelijk Alan Wake al klaar in de digitale schappen. Veel informatie werd daarbij niet vrijgegeven. Het lijkt op een remaster die we vaker zien in gameland, oftewel met een boost in resolutie en frame rate. De laatste keer dat Alan Wake officieel te zien was, was in de laatste DLC van Control genaamd AWE. Verder zijn er geruchten geweest over een Alan Wake 2 met Epic Games als uitgever, maar tot nu toe is daar nog niets over vrijgegeven. Wellicht dat ze met een remaster van het eerste deel even willen checken of het publiek klaar is voor een nieuw Alan Wake-avontuur. Deze week zou ergens de trailer moeten worden onthuld van Alan Wake Remastered.

Als deze leak accuraat blijkt te zijn, dan kunnen we Alan Wake Remastered spelen op 5 oktober. De remaster komt naar verluid uit op de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series.

BRON Ruten

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?