Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Jump Force

  • Ontwikkelaar Spike
  • Eerste releasedatum 15 februari 2019
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Fighting
  • Gameliner score

All Might komt naar Jump Force

All Might komt binnenkort naar Jump Force om het roster te versterken. Bandai Namco maakte dit onlangs middels een tweet bekend.

Jump Force is al bijna twee maanden uit, maar de game wordt gestaag uitgebreid middels DLC. Eerder werd al aangekondigd dat Seto Kaiba uit Yu-Gi-Oh! het roster volgende maand komt versterken met twee andere personages. Uitgever Bandai Namco heeft onlangs bekendgemaakt dat All Might uit My Hero Academia binnenkort ook naar de game komt. All Might is naast Izuku Midoriya het tweede personage uit de My Hero Academia-serie dat in Jump Force verschijnt.

Jump Force is momenteel te spelen op pc, PlayStation 4 en Xbox One.

BRON Bandai Namco

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?