Jump Force

  • Ontwikkelaar Spike
  • Eerste releasedatum 15 februari 2019
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Fighting
  • Gameliner score

Bandai Namco trekt de stekker uit Jump Force

Slecht nieuws voor Jump Force-spelers. Binnenkort is de cross-over-game niet meer te kopen en gaat er een hoop content verloren.

Het ziet er niet zo best uit voor de toekomstplannen van Jump Force. Bandai Namco heeft eerder vandaag aangekondigd dat het bedrijf binnenkort de stekker uit de game trekt. Vanaf dinsdag 8 februari 2022 wordt de game niet meer aangeboden. Dat geldt ook voor de Nintendo Switch-versie van Jump Force, die pas vorig jaar uitkwam. Maar ook mensen die de game al bezitten, krijgen slecht nieuws. De online functionaliteiten van de game worden op 25 augustus 2022 stopgezet. Daardoor kunnen spelers onder andere niet meer van ranked matches genieten, de in-game winkel bezoeken en online leaderboards bekijken. Wel blijven de offline content, DLC's en online gevechten (buiten de ranked matches om) beschikbaar.

Jump Force is nu nog beschikbaar, mocht je de game nog willen aanschaffen. Op dinsdag 8 februari 2022 wordt de game uit de schappen gehaald.

BRON BANDAI NAMCO

Over auteur Nils Hoogervorst

Nils Hoogervorst Als het mogelijk was, had onze Nils zich dagelijks gehuld in een Nintendo kloffie. Boze tongen beweren dat Nils zichzelf in slaap neuriet op het deuntje van Super Mario Bros. nadat hij zich in zijn Splatoon-pyjama heeft gestoken en in bed is gaan liggen. Lekker onderuitgezakt zitten gamen voor een groot scherm is er voor Nils echter niet bij, hij prefereert handheld gaming. Wel zo makkelijk, want dan kun je rustig naar de wc zonder dat je je game op pauze hoeft te zetten. Zijn grootste guilty pleasure? Nintendogs + cats!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?