Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Jump Force

  • Ontwikkelaar Spike
  • Eerste releasedatum 15 februari 2019
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Fighting
  • Gameliner score

Trailer: Nieuwe Jump Force trailer toont Biscuit Krueger

Binnenkort komen er weer nieuwe fighters naar Jump Force en Bandai Namco heeft in een nieuwe trailer een van deze aanwinsten in de spotlight gezet. Biscuit Krueger van Monster x Monster is de gelukkige.

Ondanks dat Biscuit Krueger op het oog een klein schattig meisje lijkt, ligt de realiteit toch heel anders. In de trailer is te zien hoe zij Frieza het leven zuur maakt. En maak haar niet boos, want zij kan zich transformeren van een lief schoolmeisje naar een heuse spierbundel. In deze vorm is Biscuit Krueger een nog geduchtere tegenstander. Bekijk hieronder de korte trailer om een aantal van haar moves te aanschouwen.

Biscuit Krueger van Monster x Monster is samen met All Might (My Hero Academia's) en Seto Kaiba (Yu-Gi-Oh!) vanaf 28 mei speelbaar in Jump Force. Mocht je in het bezit zijn van de character pass, dan kun je vanaf vandaag al met haar aan de slag.

BRON YouTube

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?