Trailer: Nieuwe Jump Force trailer toont Biscuit Krueger

Geplaatst:
Aangepast: 25 mei 2019 08:22

Binnenkort komen er weer nieuwe fighters naar Jump Force en Bandai Namco heeft in een nieuwe trailer een van deze aanwinsten in de spotlight gezet. Biscuit Krueger van Monster x Monster is de gelukkige.

Ondanks dat Biscuit Krueger op het oog een klein schattig meisje lijkt, ligt de realiteit toch heel anders. In de trailer is te zien hoe zij Frieza het leven zuur maakt. En maak haar niet boos, want zij kan zich transformeren van een lief schoolmeisje naar een heuse spierbundel. In deze vorm is Biscuit Krueger een nog geduchtere tegenstander. Bekijk hieronder de korte trailer om een aantal van haar moves te aanschouwen.

Biscuit Krueger van Monster x Monster is samen met All Might (My Hero Academia's) en Seto Kaiba (Yu-Gi-Oh!) vanaf 28 mei speelbaar in Jump Force. Mocht je in het bezit zijn van de character pass, dan kun je vanaf vandaag al met haar aan de slag.

Bron: YouTube
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Jump Force

Series

-

Uitgever

Bandai Namco

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

15 februari 2019

Ontwikkelaar

Spike

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord