Jump Force

  • Ontwikkelaar Spike
  • Eerste releasedatum 15 februari 2019
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Fighting
  • Gameliner score

Trailer: Jump Force in augustus naar Nintendo Switch

Ken je de anime fighter Jump Force nog? Bandai Namco heeft onthuld dat de game in augustus naar de Nintendo Switch komt.

Meer dan een jaar geleden bracht Bandai Namco de anime fighter Jump Force uit op de pc, PlayStation 4 en Xbox One. In deze fightinggame nemen verschillende personages uit shōnen anime als Naruto, Dragon Ball en One Piece het tegen elkaar op in actievolle gevechten. De game kent daarnaast ook een verhaallijn en heeft in de tussentijd verschillende DLC gekregen. In onze review van Jump Force kreeg de game niet al te veel lovende kritiek en over het algemeen werd de game ook maar matig ontvangen. Dat weerhoudt Bandai Namco er echter niet van om de game, meer dan een jaar na release, ook uit te brengen op de Nintendo Switch. De versie die naar de hybride console komt, is de Deluxe Edition. Deze bevat alle vechters van de basisgame en de extra personages die zijn toegevoegd in de eerste Character Pass.

Jump Force is momenteel te spelen op pc, PlayStation 4 en Xbox One. De game komt op 28 augustus voor de Nintendo Switch.

BRON Bandai Namco

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?