Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Jump Force

  • Ontwikkelaar Spike
  • Eerste releasedatum 15 februari 2019
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Fighting
  • Gameliner score

Trailer: Jump Force verwelkomt Yoruichi Shihouin

Bandai Namco heeft een nieuwe trailer online gezet. Hierin maken we alvast kennis met de nieuwste DLC-personage Yoruichi Shihouin.

In de nieuwe teaser trailer van Jump Force laat Yoruichi Shihouin zien wat zij in huis heeft. Shihouin is afkomst uit de animeserie Bleach. In de serie kent zij unieke krachten, zoals het veranderen van mens naar een zwarte kat. Daarnaast is zij een buitengewoon goede zwaardvechtster en heeft zij de kracht om bliksemelementen te gebruiken. Het laatstgenoemde is ook terug te zien in de trailer.

Yoruichi Shihouin wordt ergens in het begin van 2021 toegevoegd aan Jump Force. Jump Force is beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc.

BRON Bandai Namco

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?