Jump Force

  • Ontwikkelaar Spike
  • Eerste releasedatum 15 februari 2019
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Fighting
  • Gameliner score

Eerste DLC-personage en toekomstplannen Jump Force onthuld

Jump Force is net een maand uit, maar er staat veel meer gepland voor de anime fighter. Uitgever Bandai Namco heeft namelijk het eerste DLC-personage en de verdere toekomstplannen voor de game onthuld.

Dit eerste DLC-personage is niemand minder dan Seto Kaiba uit de serie Yu-Gi-Oh! Kaiba verschijnt samen met twee andere personages in mei. Bandai Namco maakte ook de toekomstplannen voor dit jaar bekend. Daarin kunnen we zien dat er in het komende halfjaar zowel gratis updates als betaalde content uit gaat komen. Zo kun je volgende maand in een gratis update een Clan feature en een nieuw evenement verwachten en komen er in mei en in augustus in totaal zes nieuwe vechters naar de game. Deze nieuwe personages zijn onderdeel van de Fighters Pass, maar kunnen tevens los aangeschaft worden.

onbekend

Jump Force is momenteel te spelen op pc, PlayStation 4 en Xbox One. Vanaf volgende maand komen er maandelijks gratis updates naar de game. Het personage Seto Kaiba verschijnt in mei samen met twee andere personages.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?