Pokémon GO

  • Ontwikkelaar Niantic Labs
  • Eerste releasedatum 15 juli 2016
  • Platformen Mobile
  • Genre Avonturen
  • Gameliner score

Alola regio komt naar Pokémon GO

Een nieuwe update brengt de Alola-regio naar Pokémon GO. Vanaf vandaag kun je erop uit om weer nieuwe Pokémon te vinden die voor het eerst te zien waren in Pokémon Sun en Pokémon Moon.

Ondanks dat het voorheen al sporadisch mogelijk was Pokémon tegen te komen in hun Alolan-vorm, is het vanaf vandaag mogelijk om meer nieuwe Pokémon van die generatie te vinden. Dit betekent dat je voortaan ook Pokémon als Litten, Rowlet en Popplio. Dat is ongeveer een half jaar nadat de Galar regio aan Pokémon GO werd toegevoegd. Pokémon als Exeggutor, Vulpix, Raichu en Ponyta waren al in hun Alolan-vorm te bewonderen. Generatie zeven bracht ook voor het eerst Ultra Beasts naar de game. Of deze ook zullen opduiken in Pokémon GO is niet bekendgemaakt.

onbekend

De nieuwe update voor Pokémon GO is direct beschikbaar voor Android en iOS.

BRON Pokémon

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?