Alola regio komt naar Pokémon GO

Geplaatst: 27 februari 2022 16:00
Aangepast: 27 februari 2022 16:31

Een nieuwe update brengt de Alola-regio naar Pokémon GO. Vanaf vandaag kun je erop uit om weer nieuwe Pokémon te vinden die voor het eerst te zien waren in Pokémon Sun en Pokémon Moon.

Ondanks dat het voorheen al sporadisch mogelijk was Pokémon tegen te komen in hun Alolan-vorm, is het vanaf vandaag mogelijk om meer nieuwe Pokémon van die generatie te vinden. Dit betekent dat je voortaan ook Pokémon als Litten, Rowlet en Popplio. Dat is ongeveer een half jaar nadat de Galar regio aan Pokémon GO werd toegevoegd. Pokémon als Exeggutor, Vulpix, Raichu en Ponyta waren al in hun Alolan-vorm te bewonderen. Generatie zeven bracht ook voor het eerst Ultra Beasts naar de game. Of deze ook zullen opduiken in Pokémon GO is niet bekendgemaakt.

De nieuwe update voor Pokémon GO is direct beschikbaar voor Android en iOS.

Bron: Pokémon
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Pokémon GO

Series

Pokémon

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Mobile

Releasedatum

15 juli 2016

Ontwikkelaar

Niantic Labs

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord