Genshin Impact

  • Ontwikkelaar MiHoYo
  • Eerste releasedatum 28 september 2020
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Mobile , PlayStation 5
  • Genre Actie , Open-World , JRPG
  • Gameliner score -

Aloy komt naar Genshin Impact

Aloy uit Horizon Zero Dawn komt binnenkort naar Genshin Impact. Het personage zal gratis te spelen zijn voor alle spelers van Genshin Impact.

Genshin Impact heeft nooit eerder dit soort crossovers gedaan, dus het komt wel enigszins als een verrassing. Ze doen wel af en toe iets samen met Honkai Impact, een andere game van ontwikkelaar MiHoYo, maar een samenwerking als deze is nieuw voor de game. Op dit moment zijn er nog maar weinig details bekend over de samenwerking. Het enige dat we weten is dat Aloy een cryo bow gebruiker is met vijf sterren en dat ze gratis wordt voor iedereen die na 13 oktober inlogt op de game op een PS4 of PS5. Voor spelers van de PC- of mobiele versie is Aloy vanaf 24 november gratis te spelen.

Vanaf 13 oktober is Aloy gratis te spelen in Genshin Impact voor PlayStation gebruikers. Voor spelers van de PC- of de mobiele versie is dit vanaf 24 november.

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?