Apex Legends seizoen 9 zorgt voor nieuw spelersrecord

Geplaatst: 5 mei 2021 15:07
Aangepast: 5 mei 2021 15:07

De lancering van Apex Legends seizoen 9 had een enorme impact op het aantal spelers. De spelersaantallen van de free-to-play shooter zijn, in ieder geval op Steam, naar nieuwe hoogtes getild.

Apex Legends: Legacy, de update die de game voorgoed moest veranderen, laat nu al indrukwekkende cijfers zien. Nooit eerder had Apex Legends zoveel gelijktijdige spelers, melde communicatiedirecteur Ryan Rigney van Respawn onlangs op Twitter. Hij onthulde dat de game alleen al op Steam 241.882 gelijktijdige spelers bereikte. De game game is ook beschikbaar in console- en andere pc-winkels, dus het totale aantal spelers voor Apex Legends is waarschijnlijk aanzienlijk hoger. Volgens Rigney kampte Apex Legends wel met een aantal "serviceproblemen" rond de lancering van seizoen 9, maar het lijkt erop dat de studio de techniek onder controle heeft.

Het negende seizoen van Apex Legends ging op 4 mei van start. Gister werd de content van de Battle Pass onthuld.

Bron: Twitter

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Apex Legends

Series

-

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

5 februari 2019

Ontwikkelaar

Respawn Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord