Apex Legends

  • Ontwikkelaar Respawn Entertainment
  • Eerste releasedatum 5 februari 2019
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter , Battle Royale
  • Gameliner score

Apex Legends seizoen 9 zorgt voor nieuw spelersrecord

De lancering van Apex Legends seizoen 9 had een enorme impact op het aantal spelers. De spelersaantallen van de free-to-play shooter zijn, in ieder geval op Steam, naar nieuwe hoogtes getild.

Apex Legends: Legacy, de update die de game voorgoed moest veranderen, laat nu al indrukwekkende cijfers zien. Nooit eerder had Apex Legends zoveel gelijktijdige spelers, melde communicatiedirecteur Ryan Rigney van Respawn onlangs op Twitter. Hij onthulde dat de game alleen al op Steam 241.882 gelijktijdige spelers bereikte. De game game is ook beschikbaar in console- en andere pc-winkels, dus het totale aantal spelers voor Apex Legends is waarschijnlijk aanzienlijk hoger. Volgens Rigney kampte Apex Legends wel met een aantal "serviceproblemen" rond de lancering van seizoen 9, maar het lijkt erop dat de studio de techniek onder controle heeft.

Het negende seizoen van Apex Legends ging op 4 mei van start. Gister werd de content van de Battle Pass onthuld.

BRON Twitter

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?